top of page

Actividades Team Building - Juegos de rol en Vivo

¿Si quieres una experiencia especial? Juega a uno de nuestros juegos de rol en vivo. Una forma distinta de jugar dónde la imaginación juega un gran papel.

El Bunker

Un juego por equipos competitivo.

El problema, no sabes quien forma parte de tu equipo y quien no. Te dejamos un spin off en catalán:


"Avui es compleixen 3 anys de l’atac atòmic.  Fa 3 anys que vau entrar a viure en aquest búnquer en el que ens trobem avui. Ha estat dur i s’ha fet llarg, però tot just avui a les 12 de la nit és l’hora prevista per abandonar per fi aquest cau i sortir a l’exterior.

Sou 10 les persones que fa 3 anys van ser escollides per ingressar al búnquer i sobreviure, gràcies a les vostres professions i aptituds. Després de tant de temps, podríeu dir que sou pràcticament “família”.

Ahir a la nit vau fer un brindis per celebrar la fi del tancament, així que l’enòleg i la pintora van preparar unes copes de vi a la cuina i us les van servir a la sala comuna. Durant la llarga conversa d’ahir a la nit es respirava un ambient relaxat i distès. A banda de comentar tot el que faríeu en sortir d’aquí, vau repassar el procediment d’obertura de portes. Com sabeu, per qüestions de seguretat, només hi ha una persona entre nosaltres que coneix el codi per obrir les portes blindades. Per tal que la porta s’obri, el codi s’ha d’introduir simultàniament en 4 consoles que es troben separades a més de 2 metres entre cada una. Per tant, calen 4 persones per obrir les portes (una d’elles, ha de ser la persona que té el codi).

Avui hauria estat un dia diferent de no haver trobat aquest matí el cos sense vida de la violinista, una de les vostres companyes. La trobeu estirada al terra de la sala comuna i sembla que ha estat convulsionant perquè té espuma a la boca.

Qui ha matat a la violinista?

Com ha estat?

Quin ha estat el motiu?

La sortida del búnquer ha quedat en segon terme...Primer caldrà donar resposta a totes aquestes preguntes. Haureu d’iniciar una investigació, però aneu en compte! Vigileu amb qui confieu i assegureu-vos de que les vostres accions tinguin una bona justificació."

1_dbx-kEvD - 620x349abc (1).jpg

Juego para 9 personas.​

Precio 20€ por persona.

Tiempo estimado 1h30m - 2h de juego.

El Topo

Este juego es una mezcla de un juego cooperativo pero también es un juego competitivo.

Se harán varias pruebas y el objetivo es descubrir quien es el topo del grupo y esta intentando boicotear vuiestros esfuerzos.

IMG-20221023-WA0031 (1).jpg

Hotel el Castillo

El tipico cluedo. Quien ha matado y porqué.

Un juego de rol en vivo.

Hay varios personajes implicados

IMG-20221023-WA0046 (1).jpg
Whatsapp Outdoor Circuits Sant Cugat Gim
bottom of page